dimarts, 16 d’abril del 2013

NOU CONCURS!



MMJ US PROPOSA UN CONCURS!

De que es tracta:
És un concurs de logotips per al nostre bloc.

Pautes per al concurs:
1.     Decidiu quin tipus de logotip voleu fer, si només un dibuix que representi el bloc, un lema, un títol que posi MMJ…
2.     El podeu fer en paper o a ordinador.
3.     Quan el tingueu enllestit assegureu-vos que està a punt, envieu-lo al nostre correu: mmjbff@gmail.com o envieu-lo en un comentari a través del bloc.

Normes bàsiques per concursar:
1.     Caldrà que en el teu logotip es vegi algún element representatiu del bloc, el nom del bloc, l’adreça o un dibuix de com és… al vostre gust, però és important respectar aquesta norma.
2.     No cal que el pinteu, però heu de recordar que si ho feu en paper i ho escanegeu, si està fet a  llapis és molt probable que no es vegi clarament el traç del dibuix. Heu de tenir en compte aquests petits detalls.
3.     Cal que quan envieu el dibuix, adjunteu el e-mail, gràcies!

Data límit d’entrega:
La data límit per entregar el vostre logotip será el dia 30 d’ abril del 2013. No s’acceptaran logotips després de la d’aquesta data. Si per algún motiu algú de vosaltres no ho pogués enviar abans de l’últim dia, i vol concursar, és important que ens ho feu saber abans del dia 30, així podriem allargar el periòde de finalització del concurs.

Premi i altres qüestions:
Hi haurà tres guanyadors, depen de la posició tindran diferents premis:
1a. posició : Guanyarà un petit detall dels jutges del concurs, i com que farà poc haurà estat Sant Jordi un petit obsequi representant aquesta festivitat.
2a. posició: Guanyarà un petit obsequi representant la festivitat de St. Jordi.
3a. posició. Guanyarà un petit detall dels jutges del concurs.
ATENCIÓ! Si no guanyeu el concurs, no us preocupeu que no us quedareu amb les mans buides.
Els guanyadors se’ls enviarà un e-mail, avisant-los de la posició i explicant-los com s’enviarà el premi. Als participants que no hagin guanyat també els avisarem per correu electrònic.
Moltes gràcies i a concursar!
                                                                                                                  MMJ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada