dilluns, 16 de setembre del 2013

Setmana de receptes catalanes tradicionals!


Avui comencem la setmana de receptes de cuina catalana tradicional!
Avui comencem amb espinacs a la catalana.


Espinacs a la catalana


Ingredients:
Espinacs, pernil, panses, pinyons, all, aigua, oli, sal i pebre negre.
Preparació:
Es trien els espinacs i es renten en unes quantes aigües, fins que no els quedi gens de terra. S'espremen bé i es posen a bullir, durant cinc minuts amb poqueta aigua. Després, s'escorren i es deixen refredar.
En una paella amb una mica d'oli i un pessic de sal, es fregeix una dent d'all i es treu quan ha agafat color. Després, s'hi tira una mica de pernil, picat ben fi, i es deixa que s'escalfi; llavors, s'hi afegeixen unes quantes panses, sense les cues. Quan s'inflin, s'hi tira un grapat de pinyons i es deixa que comencin a agafar color. Llavors, s'hi tiren els espinacs, un pessic de sal i una mica de pebre mòlt. Es tapa i es deixa ofegar, a poc foc, remenant-ho uns quants cops. Es serveix sortint de paella.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada